• Studiosastris1
  • Studiosastris2
  • Studiosastris2

Αρχική

Θα μας βρείτε στο χωριό Αστρίς ή Άστριδα μόλις λίγα χιλιόμετρα από τον Ποτό που είναι το κοσμικότερο μέρος του νησιού της Θάσου. Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια "Studios Astris", βρίσκονται ακριβώς 2 λεπτά με τα πόδια από την υπέροχη παραλία του οικισμού. Εκεί μπορείτε να χαλαρώσετε και να χαρείτε τον ήλιο και τη θάλασσα.

Η Αστρίς βρίσκεται στη νότια πλευρά του νησιού. Λέγεται ότι πήρε το όνομά της από τον καθαρό και ξάστερο ουρανό της τα καλοκαιρινά βράδια. Απέναντι βρίσκεται το νησάκι Παναγία ή Αστιριώτικο που μια παράδοση θέλει να είναι το νησί των Σειρήνων που μάγευε τους ταξιδιώτες κατά τον Όμηρο. Εάν στόχος σας είναι να κάνετε τις διακοπές σας, σ' ένα ήσυχο περιβάλλον όπου η προσωπική επαφή είναι άμεση και ουσιαστική τότε είστε στο σωστό μέρος.

 

Standard Suite

Standard Suite

Οι Standard Suites μπορούν να φυλλοξενήσουν έως και 5 άτομα.

Read more

Superior Suite

Superior Suite

Οι Superior Suites μπορούν να φυλλοξενήσουν έως και 4 άτομα.

Read more

Lux Superior

Lux Superior

Τα Lux Superior μπορούν να φυλλοξενήσουν έως και 2 άτομα.

Read more


Studios Astris © 2017. All rights Reserved.
Health Measures

As we have completly realised the danger of COVID-19, we have taken all the necessary measures for your safety.

Masks, plastic gloves and antiseptics will be available and free of cost to our guests. Moreover, our staff has been properly trained and each room will be sanitised  according to a specific protocol.   

All these months we have tried hard to take the right decisions and to be well prepared in order to respond to your needs. We will do our best for your safe and relaxing vacations.