Οδηγίες & Χάρτη

Η Θάσος είναι προσβάσιμη μόνο με πλοίο απο δύο λιμάνια, τη Σκάλα Πρίνου και το Λιμένα (Θάσος), τα οποία εξυπηρετούνται από την Καβάλα και την Κεραμωτή στην ηπειρωτική χώρα.

Από Καβάλα...

Το πλοίο από την Καβάλα φτάνει στη Σκάλα Πρίνου και το ταξίδι διαρκεί μια ώρα και ένα τέταρτο με περίπου 5 δρομολόγια ημερησίως το καλοκαίρι. Όταν φτάσετε στη Σκάλα Πρίνου θα ταξιδέψει είτε με αυτοκίνητο ή με λεωφορείο για τα Λιμενάρια, τα οποία είναι 23 χιλιόμετρα απόσταση. Στρίψτε δεξιά στην περιφερειακή οδό στη Σκάλα Πρίνου και να συνεχίσει το στο τέλος  του Πρίνου, Σκάλα Σωτήρος, Σκάλα Καλλιράχης, Σκάλα Μαριών, Λιμενάρια, Ποτός και Αστρίς. Στο κεντρικό δρόμο στο αριστερό σας χέρι θα δείτο τα Studios Astris.

Από Κεραμωτή…

Από το λιμάνι της Κεραμωτής το πλοίο φτάνει στο Λιμένα (Θάσος), πρωτεύουσα της Θάσου. Η διάρκεια του ταξιδιού είναι 35 λεπτά και υπάρχουν τακτικά δρομολόγια, συνήθως κάθε μισή ώρα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Από τον Λιμένα, το αυτοκίνητο ή το λεωφορείο, στρίβετε δεξιά στην περιφερειακή οδό και ακολουθήστε τις πινακίδες για Πρίνο από εκεί ακολουθείται την ίδια διαδρομή παραπάνω κατευθύνσεις (Καβάλα / Σκάλα Πρίνου).

Με αεροπλάνο…

Το πλησιέστερο αεροδρόμιο στη Θάσο είναι το αεροδρόμιο της Καβάλας (αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος), το οποίο είναι κοντά στη Χρυσούπολη, μόλις 17χλμ από το λιμάνι της Κεραμωτής. Υπάρχουν δρομολόγια όλο το χρόνο καθημερινά προς την Αθήνα και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού φιλοξενεί πτήσεις τσάρτερ από όλη την Ευρώπη.


Studios Astris © 2017. All rights Reserved.